maanantai 19. maaliskuuta 2012

Kaksi ensimmäistä viikkoa on takana ja Kampaamo Lumon porukalla fiilis hyvä! Avajaispäivän aikana meillä kävi kiinnostuneita silmäpareja ja kukkiakin saatiin kimppu tolkulla. Tiistaina sitten 6.3 työt alotettiin urakalla. Avajaistarjouksemme sai puhelimen soimaan taukoamatta ja ensimmäisen viikon ajat vietiin käsistämme. Meille oli tärkeää, että asiakkaat löytäisivät heti tiensä Lumoon ja niinhän siinä myös kävi.

Kiireisen viikon aikana tilat tuli testattua ja totesimme ne erittäin toimivaksi. Vanhan kivitalon tunnelma yhdistettynä uusiin pintoihin ja kalusteisiin on työympäristönä huippu. Me viihdymme täällä erinomaisesti, uskomme sen näkyvän työssämme ja välittyvän myös teille.


Kuten kuvistakin saatat huomata, käytämme Lumossa TONI&GUY:n label.m -tuotesarjaa. Tuotteet sisältävät runsaasti luontoperäisiä raaka-aineita, sekä hoidollisia “herkkuja”, kuten barbadoskirsikkaa, antioksidantteja sekä kasviproteiineja, jotka kaikki ovat sarjassa käytössä laajalti.

Sarjan tuotteet on luokiteltu loogisesti käyttötarkoituksensa mukaisesti neljän C:n järjestelmäksi, jossa vaiheet seuraavat toistansa: Cleanse – pesu; Condition – hoito; Create – luovuus, sekä Complete – viimeistely. Tuotteiden keskinäinen sekoittelu on myös mahdollista niin haluttaessa. Tämä mahdollisuus avaa luovan maailman tuotteiden käytössä. Kaikki on mahdollista!

Ammattilaiskampaajien ammattilaiskampaajille kehittämät hiuskosmetiikkatuotteet saavat pulssinsa muodin edelläkävijyydestä, musiikista, sekä siitä kaikesta mitä pidetään coolina Lontoon metropolissa.
Tämän näkökulman lisänä sarjalle on rakennettu turvallinen perusta: tuotteet sisältävät kylmävesiuuttamisella aikaansaatuja luonnollisia raaka-aineita, jolloin niiden pitoisuudet sekä hyvää tekevät aineosat ovat vahvoina itse lopputuotteissa; kaikki sarjan tuotteet sopivat vegaaneille; label.m vastustaa eläinkokeita; sarjasta löytyy myös orgaaniset hoitotuotteet, sekä valtaosa sarjan tuotteista sisältää sekä uv- että lämpösuojan.


Semmosta tällä kertaa, palaillaan! :)


Hanna & Tea


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Mistä mahtaa olla tuo kello hommattu, joka tuola seinällä on? :)

Lumo kirjoitti...

Moikka. Kello on ostettu täältä Jyväskylän Jyskistä. Sattui olemaan vielä tarjouksessa silloin niin hintaa taisi jäädä pikkasen rapiat 20 euroa eli melkoinen löytö. :)