maanantai 11. kesäkuuta 2012

Ajateltiin tehdä teille juttua ripsipidennyksistä. Ollaan ite aika koukuttuneita näihin lähinnä niiden helppouden vuoksi. Varsinkin näin kesällä on kiva kun ei muutenkaan tule meikattua niin paljon. Nopeuttaa siis aamulla valmistautumista hurjasti :)

Ripsipidennysten laittoon varataan aikaa reilu pari tuntia, jonka aikana voit rentoutua tai jopa nukkua hoitopöydällä. Ripsikuidut kiinnitetään yksittäisiin ripsiin siihen tarkoitetulla erikoisliimalla. Kuituja on valittavina eri pituuksia, kaarevuuksia ja paksuuksia, joten lähes jokaiselle on mahdollista tehdä niin luonnolliset tai luonnottomat ripset kuin haluaa. Ripsien tekijän kanssa on kuitenkin hyvä katsoa ja keskustella yhdessä siitä, minkälaiset sopivat juuri sinulle. Ripsiin on halutessaan mahdollista laittaa myös timantit. Ripset kestävät yleensä n. 3-6 viikkoa riippuen ripsen luonnollisesta kasvusyklin vaiheesta. Ripsiä suositellaan huollettavaksi 2-4 viikon välein, jolloin irronneiden kuitujen tilalle kiinnitetään uusia. Oikein hoidettuna ripset näyttävät hyvältä :)

kuvat googlesta

Ripsien laiton jälkeiset 24 tuntia ovat hyvin tärkeitä, koska silloin liima kovettuu ja kiinnityskohta on erityisen herkkä kosteudelle, höyrylle, öljymäiselle tai rasvaiselle kosmetiikalle sekä hankaukselle. Vältä silloin ripsien kastelua, voiteiden käyttöä silmien alueella, saunomista, hikoilua, ripsivärin ja muun silmämeikin käyttöä.

Ensimmäisen vuorokauden jälkeen ripsien kanssa voi elää normaalisti, välttäen kuitenkin turhaa hankaamista, ripsien taivuttamista sekä öljypohjaista kosmetiikkaa silmien alueella. Ripsien kanssa ei tarvitse käyttää ripsiväriä. Mikäli jostakin syystä haluat ottaa ripset pois niin annathan ammattilaisen tehdä sen! Jatkossa näitä ihanuuksia saa myös meiltä. Seuraa Facebook -sivujamme niin kuulet ajankohdasta ensimmäisten joukossa. 


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!
Joko teiltä saa ripsipidennyksiä?=) Onko huollot minkä hintaisia?

Oona kirjoitti...

Moikka. Nyt iski kyllä mielenkiinto ripsipidennyksiä kohtaan uudestaan. Olen kerran otattanut ripsienpidennykset, vähän halvemassa paikassa tutun kautta, ja oli tosi suuri pettymys. Jokin niissä ripsissä mätti, ja alusta asti tuntui että jokin meni vikaan. Viikon päästä päädyin itse repimään jäljelle jääneet ripset pois.
Nyt kiinnostaisi antaa uusi mahdollisuus niille, koska kyllähän ne on vaan niin hyvät tällaisille laiskoille meikkaajille.

Jos teiltä löytyy jotain tarjouksia tässä lähiaikoina tai muuten haluatte meiliä laittaa niin oonamariablog@gmail.com ottaa vastaan :)