keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Huollettiin eilen vähän omaa tukkaakin ja huomattiin, että pitkät, käsitellyt ja karheat hiukset takkuuntuvat helposti. Heitettiin pesupaikalla tukkaan label.m -sarjan Intensive Mask -tehonaamio, joka toimii pettämättömästi joka kerta.Pesun jälkeen napattiin käteen suuren suosion saavuttanut Tangle Teezer. Tätä takkutukan kesyttäjää voi käyttää märkään tai kuivaan tukkaan ja mikä parasta, se vähentää hiusten katkeilua, haaroittumista ja vahingoittumista. Ja monenlaista nähneenä ja kokeilleena voidaan todeta, että ei tämä turhaan ole voittanut lukuisia palkintoja (mm. Cosmon Beauty Awards) ja saanut lehdistömainintoja.


Ekassa kuvassa pari päivää vanhat kiharat ja takut tulleet kuvioon.
  Maskin ja Tangle Teezerin jälkeen näyttää vähän paremmalta!


Tangle Teezer on kaksitehoinen harja. Takkujen poistamisen ja hiusten silottamisen lisäksi sitä voi käyttää myös hiusten tupeeraamiseen. Pidennyshiukseen toimii erinomaisesti, koska joustavien piikkiensä ansiosta harja on hellävarainen eikä revi hiuksia.


Kuten kuvistakin ehkä huomaa ihastuttiin tähän täysin! Näitä saa siis tulevaisuudessa meiltäkin hintaan 14,90€, väreinä mustan lisäksi pinkki :)


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oli kyl tosi viihtyisä paikka! kiitos vielä kivasta väristä =)

Lumo kirjoitti...

Kiva, että tykkäsit! Tervetuloa uudestaankin :)

Anonyymi kirjoitti...

Pitääkin tulla ostamaan tollanen harja sit kun niitä tulee teille! Kaveri kehui paikkaa loistavaksi, niin pitää varata samalla aika hiustenvärjäykseen :)

Lumo kirjoitti...

Toivotaan, että ens viikolla jo saadaan harjat meille, tervetuloa! :)